31 december 2020

Orthomoleculaire therapie: een consult is nog gewoon mogelijk. Intake’s vinden bij voorkeur in de praktijk plaats. Vervolgconsulten zouden eventueel via bellen of videobellen kunnen plaats vinden. Tijdens het consult is het dragen van een mondkapje niet verplicht, aangezien we op minimaal 1.5 meter afstand van elkaar zitten in een goed geventileerde ruimte. Vindt u het prettiger dat we er wel één dragen? Geef dat dan gerust aan.

Massage: dit valt onder de contactberoepen dus er kan helaas niet gemasseerd worden tot 19 januari. Het is natuurlijk wel mogelijk om alvast een afspraak te maken voor daarna. Daarnaast verkopen we cadeaubonnen, die per post naar je worden verzonden (vrij bedrag)

Coaching: omdat onze coach in de buitenlucht coacht, is dit ook nu nog steeds mogelijk

Yogalessen: de yogalessen mogen niet doorgaan in de zaal, maar worden online aangeboden op het reguliere tijdstip