06 – 45292516

   Tarieven:

  • Intake en eerste consult : 75,- (60 min.)
  • Vervolgconsult : 70,- (60 min.)
  • U kunt direct na afloop contant betalen of via een tikkie. De factuur krijgt u mee om in te dienen bij uw zorgverzekeraar (als u in aanmerking komt voor vergoeding)

  • Facelift-sessie: 85,- (75 min.). 

G, 30 years old, female

G, 30 years old, female

Weixi has passions in acupuncture and she is helpful and caring. She guides me through the complaints which I raised and she provides curement with careful solutions and concerns. 
She helps me to improve the issue of my back pain. After a couple of consultations and treatments, my issue of back pain has improved. She is willing to help and she enjoys the moment when the patient improves. 

Weixi Yuan

Acupuncturist

Mijn naam is Weixi Yuan, geregistreerd acupuncturist. Mijn acupunctuur diploma heb ik behaald aan de Shenzhou Open University of traditional Chinese medicine te Amsterdam. Daarnaast heb ik een master diploma in gezondheidswetenschappen en een bachelor diploma in fysiotherapie. Na het behalen van mijn master heb ik in verschillende branches gewerkt in de gezondheidssector. 

Gezondheidszorg is een levenslange passie. Dit komt doordat veel van mijn familieleden in de gezondheidssector werken. Het is mij met de paplepel ingegoten dat een goede gezondheid de basis is voor het leven. Ik begon gefascineerd te raken door acupunctuur omdat het, naar mijn overtuiging, de meest natuurlijke en holistische manier is om een goede conditie te behouden of te krijgen. Omdat iedereen verschillend is, zorg ik voor een behandeling op maat. Het individu staat bij mij centraal. Ik ben een rustig en optimistisch persoon. Ik respecteer mijn patiënten en luister grondig naar hen. Mijn doel is om de gezondheid van mensen te verbeteren en te behouden.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor acupunctuur. Mijn consulten worden daarom vaak (deels) vergoed door de verzekering.

Wat is acupunctuur

Acupunctuur is afgeleid van de traditionele Chinese geneeskunde en heeft een geschiedenis van meer dan 4000 jaar. De behandeling bestaat uit het inbrengen van zeer dunne naalden in de huid. Over het algemeen voelt het inbrengen als een prikje wat verder geen pijn doet. Zodra de naalden zijn geplaatst, ondergaat het lichaam zijn eigen genezingsproces. Acupunctuur is een holistische benadering voor de behandeling van een breed scala aan ziekten, van pijn tot inwendige aandoeningen en van verslavingen tot geestelijke problemen.

Omdat Nederlands niet mijn moedertaal is, zal het soms handig zijn om over te schakelen op het Engels.

Kijk voor meer info op Weixi’s Website.

NIEUW: Acupunctuur gezichtsbehandeling. Deze sessie heeft een liftend effect en vermindert lijntjes en rimpels. Je wordt behandeld met de bekende acupunctuur naaldjes. Voornamelijk in je gezicht, maar ook op belangrijke punten op bijvoorbeeld je handen en voeten. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Gua Sha kam. Nu tijdelijk met 20% korting! Deze behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding door de verzekeraar.

 

 

 

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd