0575 – 494588

Tarieven:

  • 50,-  voor ca. 1 uur
  • Yogacursisten en klanten van Andrea krijgen  2,50 korting

 

Margreet Lammers

Ayurvedisch masseur & yogadocent

In het dagelijks leven werk ik als kindertherapeut bij een orthopedagogische instelling. Toen ik 23 was werd mijn interesse in yoga gewekt. In 2014 volgde ik mijn docentenopleiding bij Saswitha. Later kwamen daar nog opleidingen in Ademtherapie, Yoga voor ouderen en Ayurvedische massage bij.

Bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst verzorg ik op zaterdagochtend de yogalessen. Daarnaast kun je een Ayurvedische massage bij mij boeken.

Hoe gaat een Ayurvedische massage in zijn werk?

Ayurvedische massage is een vorm van oud-indiase massage. In India wordt massage gezien als een belangrijk element in het zorgen voor en onderhouden van je lichaam, en wordt massage al op jonge leeftijd geleerd en toegepast.

Een behandeling is niet alleen heerlijk om te ondergaan. De massage activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem, en heeft tevens effect op de vitaliteit van lichaam en geest. Tijdens het masseren worden energiebanen en energiepunten meegenomen. De massage is niet therapeutisch, maar kan wel klachten verlichten. Ayurvedische massage wordt traditioneel gegeven op de grond op een dikke mat. Je lichaam blijft bedekt met uitzondering van het te masseren gedeelte. Er wordt gewerkt met verwarmde olie. 

Vanuit de Ayurvedische traditie moeten mannen door mannen, en vrouwen door vrouwen worden gemasseerd. Om die reden masseer ik dus alleen vrouwen.

 

De massages kunnen geboekt worden op zaterdagochtend.

 

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd