Heb jij een passie voor je eigen vak, maar sta je ook open voor andere vormen van alternatieve/complementaire therapie? Lijkt het je leuk om te werken in een centrum waar meerdere disciplines samenkomen? Dan komen we graag met jou in contact.

Gezondheidscentrum van Bronkhorst in 2019 van start gegaan en biedt meerdere behandelvormen onder één dak. Gezond worden, gezond blijven, dat is het motto. Wij geloven dat we samen verder komen door elkaar te versterken en cliënten door te verwijzen indien nodig. Zodat het beste resultaat wordt bereikt voor de cliënt. Daarnaast denken wij dat, wanneer we gezamenlijk naar buiten treden, we zichtbaarder zijn voor een breder publiek. En daarmee ook zichtbaarder voor eventuele verwijzers zoals huisartsen en paramedici. Het centrum bevind zich in een mooi pand in het hart van het prachtige Gorssel, tussen Deventer en Zutphen. De behandelruimtes en wachtruimte zijn met zorg ingericht om een prettige sfeer te creëren. Ook beschikt het centrum over een mooie presentatieruimte voor het geven van info-avonden en workshops.

Wij zoeken zelfstandig werkende therapeuten in de alternatieve, complementaire of paramedische hoek die behalve hun diploma beroepsopleiding ook zijn aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Heb je interesse of weet je iemand voor wie dit interessant is? Neem gerust contact op en stuur een mailtje naar Andrea van Bronkhorst, info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl