Gedurende een lange periode heb ik aangemodderd met allerlei gezondheidsklachten en een burn-out. Van eczeem, schimmelinfecties, darmklachten tot vermoeidheid en migraine. Ik voelde dat ik de klachten van binnenuit, op een andere manier moest gaan aanpakken. Maar wist niet precies hóe. Ik zette de stap om Andrea mee te laten denken in mogelijkheden naar herstel. Een van de beste keuzes die ik maken kon. Andrea is professioneel, geduldig en gaf uitgebreid en helder antwoord op vragen die ik had. Ze stond echt naast me en we hebben samen onderzocht wat de beste stappen waren. Ik heb haar adviezen opgevolgd en naar mijn eigen gevoel geluisterd. Met als resultaat; alle klachten die ik had zijn verdwenen. Mocht ik ooit in de toekomst weer voelen dat er disbalans ontstaat, dan klop ik zonder enige twijfel weer bij Andrea aan. Nogmaals bedankt voor je geduld, meedenken en oprechte betrokkenheid!