0575 – 494588

 

 Tarieven:

  • 30 min:  € 30,-
  • 45 min.  € 45,-
  • 1 uur:  € 60,-
  • 1 uur en 15 min:  € 70,-
  • 1 uur en 30 min:  € 80,-

Wat anderen over Simone zeggen:

Simone review 1

N. (43 jaar, vrouw)

De massages van Simone zijn altijd top. Het voelde meteen heel relaxed en ze voelt goed aan waar extra aandacht nodig is. Klantvriendelijkheid wel een 10 waard. Een massage bij Simone is een cadeau voor jezelf.

Simone Huntink

Sport- en ontspanningsmasseur

Ik ben Simone Huntink, sport- en ontspanningsmasseur. In deze tijden van drukte door werk, gezin, mantelzorg en vele andere activiteiten en gebeurtenissen heeft vrijwel iedereen spanning in zijn lijf. Om dat tegen te gaan, zul je voor de nodige ontspanning moeten zorgen. Een massage helpt je daarbij. Graag geef ik dit moment van ontspanning. Zowel aan sporters als niet-sporters. Een massage is voor iedereen!

Ik heb mijn opleiding tot (sport)masseur gevolgd bij Opleidingsinstituut Sportmassage Noord Oost (OSNO). Mijn examen heb ik gedaan bij de NGS, de branche-organisatie voor sportmasseurs waar ik bij ben aangesloten. Het NGS zorgt ook voor na- en bijscholing van haar leden. Dit heb ik gedaan door o.a. de cursus elastisch tapen te volgen. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als masseur bij de volleybalvereniging en bij evenementen als de IJsselloop en Roparun.

 

Hoe gaat een massage in zijn werk?

Een eerste behandeling begint met een kennismakingsgesprek om de reden en wensen van je bezoek te bespreken. Een massage is maatwerk. Daarom bespreken we bij een volgende behandeling je ervaring en wensen opnieuw.

Voor een behandeling hoef je niets mee te nemen. Wel is het prettig om makkelijke kleding aan te hebben. Tijdens een massage houd je je ondergoed aan. Kom je voor een massage voor één onderdeel van je lijf, dan wordt alleen dat deel ontbloot. Na een massage is het altijd goed om een glas water te drinken.

Soms zijn er redenen dat er niet, of onder voorwaarden, gemasseerd mag worden. Daarbij kun je onder andere denken aan griep, hartproblemen en zwellingen. Twijfel je over jouw situatie? Bel gerust om te overleggen.

 

 

 N.B. Gezien de aangescherpte maatregelen m.b.t. COVID19 kan er tot 19 januari niet gemasseerd worden. Je kunt wel alvast een afspraak maken voor daarna. Daarnaast is het mogelijk om een cadeaubon te kopen voor de feestdagen. Deze zal per post naar je verzonden worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd