0575 – 494588

Tarieven:

  • Particulier: 95,- incl. BTW
  • Bedrijven: 125,- ex. BTW

Sander Heesen

Master Coach

Ik ben Sander Heesen en ik coach tijdens het (hard)lopen. Het is mijn overtuiging dat als je iets wilt veranderen, je letterlijk in beweging moet komen. Ik luister goed, ben empathisch, betrouwbaar en rustig. Met nuchterheid en humor wil ik samen resultaat bereiken.

Mijn opleiding tot Master Coach heb ik gevolgd aan het Europees Instituut. Ik ben gekwalificeerd als erkend coach door de ST!R (kwaliteitskeurmerk en onafhankelijk register voor professionele begeleiders). Daarnaast ben ik Register Accountant en heb ik jarenlange ervaring als interim-controller. Zodoende gebruik ik mijn coaching-skills ook regelmatig in het bedrijfsleven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wilt iets veranderen, in beweging gaan zetten. Een andere baan, het wegnemen van belemmeringen of weer het gevoel krijgen zelf aan het roer te staan van je eigen leven. Door letterlijk in beweging te komen, kun je deze veranderingen makkelijker realiseren. Ik ondersteun jou daarbij. Door te luisteren, te vragen, verdieping te zoeken en te analyseren. Aan de hand van gesprekken, oefeningen en opdrachten gaan we samen aan de slag om antwoorden en oplossingen te vinden.

De coaching vind plaats terwijl we hardlopen of wandelen. Door het voeren van gesprekken tijdens het lopen of door (hardloop)oefeningen met een opdracht. Je werkt dus niet alleen aan je mentale conditie (hoofd), maar ook aan je fysieke conditie (lichaam). Deze twee gaan immers samen en komen zo meer in balans. Tijdens de sessies, die ongeveer 1,5 uur duren, gaan we de natuur in. De natuur biedt je de rust en de ruimte die je nodig hebt om je te kunnen richten op het lopen en de verandering waarmee je aan de slag wilt gaan.

Is hardlopen of wandelen fysiek gezien een probleem voor jou, dan kunnen we natuurlijk ook afspreken in mijn kamer bij het gezondheidscentrum.

Meer lezen over Sander? www.sanderheesen.nl

 

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd