0575 – 494588

Tarieven:

  • Particulier: 95,- incl. BTW
  • Bedrijven: 125,- ex. BTW

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis

Wat anderen over Sander zeggen:

S. (33), vrouw

“De oefeningen en uitleg van Sander geven inzicht in patronen. In combinatie met het buiten zijn, geeft dat zowel letterlijk als figuurlijk ruimte.”

R (60+), man

“Na een vrijblijvend intakegesprek, waarin ik vrijuit mijn verhaal kon doen, daagde Sander mij uit mijn hulpvraag scherp te definiëren. In de daarop volgende wandelsessies kreeg ik steeds eerst alle ruimte om te vertellen wat ik kwijt wilde, waarna Sander subtiel op het doel, mijn hulpvraag, focuste. Al pratende, gerichte vragen stellend, maar ook met speelse, inzichtgevende oefeningen, ontstond steeds meer helderheid en ontvouwde zich langzaam de oplossing. Vóór de laatste sessie werd mij gevraagd het doorlopen proces in kaart te brengen. Met de bespreking hiervan is het traject tot een mooie afronding gekomen.”

 Sander Heesen

Master Coach

Ik ben Sander Heesen en ik coach tijdens het (hard)lopen. Het is mijn overtuiging dat als je iets wilt veranderen, je letterlijk in beweging moet komen. Ik luister goed, ben empathisch, betrouwbaar en rustig. Met nuchterheid en humor wil ik samen resultaat bereiken.

Mijn opleiding tot Master Coach heb ik gevolgd aan het Europees Instituut. Ik ben gekwalificeerd als erkend coach door de ST!R (kwaliteitskeurmerk en onafhankelijk register voor professionele begeleiders). Daarnaast ben ik Register Accountant en heb ik jarenlange ervaring als interim-controller. Zodoende gebruik ik mijn coaching-skills ook regelmatig in het bedrijfsleven. Ik ben als coach ook verbonden aan ‘De Startversneller’, een initiatief voor startende ondernemers van de Gemeenten van Overijssel en Gelderland.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wilt iets veranderen, in beweging gaan zetten. Een andere baan, het wegnemen van belemmeringen of weer het gevoel krijgen zelf aan het roer te staan van je eigen leven. Door letterlijk in beweging te komen, kun je deze veranderingen makkelijker realiseren. Ik ondersteun jou daarbij. Door te luisteren, te vragen, verdieping te zoeken en te analyseren. Aan de hand van gesprekken, oefeningen en opdrachten gaan we samen aan de slag om antwoorden en oplossingen te vinden.

De coaching vind plaats terwijl we hardlopen of wandelen. Door het voeren van gesprekken tijdens het lopen of door (hardloop)oefeningen met een opdracht. Je werkt dus niet alleen aan je mentale conditie (hoofd), maar ook aan je fysieke conditie (lichaam). Deze twee gaan immers samen en komen zo meer in balans. Tijdens de sessies, die ongeveer 1,5 uur duren, gaan we de natuur in. De natuur biedt je de rust en de ruimte die je nodig hebt om je te kunnen richten op het lopen en de verandering waarmee je aan de slag wilt gaan.

Is hardlopen of wandelen fysiek gezien een probleem voor jou, dan kunnen we natuurlijk ook afspreken in mijn kamer bij het gezondheidscentrum.

Meer lezen over Sander? www.sanderheesen.nl

N.B. Omdat Sander coacht in de buitenlucht, kun je ondanks de harde lockdown gewoon een afspraak maken

 

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd