Acupunctuur Facelift sessie

AANBIEDING!

Wist je dat je ook een acupunctuur gezichtsbehandeling kunt boeken? Deze werkt als een ‘facelift’ en vermindert rimpels en lijntjes. Je wordt behandeld met de bekende acupunctuur naaldjes. Voornamelijk in je gezicht, maar ook andere belangrijke punten op bijvoorbeeld je handen of voeten. Ook zal er gebruik gemaakt worden van de speciale Gua Sha kam.

Om je kennis te laten maken met deze vorm van acupunctuur, zijn deze facelift sessie nu te boeken met 20% korting: 68 euro voor 75 minuten.

Bel of app met Weixi op 06 – 45292516 of stuur een mail naar yuanacupunctuur@gmail.com

Kennismakingsconsult acupunctuur

AANBIEDING!

Weet je niet zo goed hoe acupunctuur in zijn werk gaat? Zie je een beetje op tegen de naalden omdat je niet zo goed weet wat je daarvan moet verwachten? Vraag je je af of jouw klachten behandeld kunnen worden met acupunctuur? Pak nu je kans om kennis te maken met de helende werking van acupunctuur!

Om meer mensen bekend te maken met acupunctuur organiseren we 30 minuten sessies. In deze sessie kom je te weten hoe acupunctuur je kan helpen bij klachten en het algehele welzijn. Het is in de sessie ook mogelijk om de naalden op “acu punten” te ervaren. De kosten voor deze sessies zijn slechts 20 euro.

Voor een afspraak bel of app je met Weixi op 06 – 45292516 of stuur je een mail naar yuanacupunctuur@gmail.com

Presentatie-ruimte

In ons Gezondheidscentrum in het centrum van Gorssel hebben we een sfeervolle presentatieruimte of workshopruimte te huur. Deze multifunctionele en mooie bovenruimte is te huur voor bijeenkomsten, workshops en presentaties. Indien gewenst te huur met beamer en stoelen. Maar helemaal leeg kan uiteraard ook. Er is parkeergelegenheid voor de deur en in de omgeving en we zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd