Praktijkruimte te huur

Wij hebben nog ruimtes beschikbaar in ons mooie Gezondheidscentrum in Gorssel, gelegen tussen Deventer en Zutphen. We hebben praktijkruimte, cursus/workshop-ruimte, coach-ruimte, presentatieruimte en ruimte voor overleg in klein gezelschap. Er is een mooie wachtkamer, WIFI en parkeergelegenheid voor de deur. Ook zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze ruimtes zijn geschikt voor ZZP-ers die werkzaam zijn in het complementaire- en/of paramedische veld. Te huur vanaf 1 dag per week. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Presentatie-ruimte

In ons Gezondheidscentrum in het centrum van Gorssel hebben we een sfeervolle presentatieruimte of workshopruimte te huur. Deze multifunctionele en mooie bovenruimte is te huur voor bijeenkomsten, workshops en presentaties. Indien gewenst te huur met beamer en stoelen. Maar helemaal leeg kan uiteraard ook. Er is parkeergelegenheid voor de deur en in de omgeving en we zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb jij een passie voor je eigen vak, maar sta je ook open voor andere vormen van alternatieve/complementaire therapie? Lijkt het je leuk om te werken in een centrum waar meerdere disciplines samenkomen? Dan komen we graag met jou in contact.

Gezondheidscentrum van Bronkhorst in 2019 van start gegaan en biedt meerdere behandelvormen onder één dak. Gezond worden, gezond blijven, dat is het motto. Wij geloven dat we samen verder komen door elkaar te versterken en cliënten door te verwijzen indien nodig. Zodat het beste resultaat wordt bereikt voor de cliënt. Daarnaast denken wij dat, wanneer we gezamenlijk naar buiten treden, we zichtbaarder zijn voor een breder publiek. En daarmee ook zichtbaarder voor eventuele verwijzers zoals huisartsen en paramedici. Het centrum bevind zich in een mooi pand in het hart van het prachtige Gorssel, tussen Deventer en Zutphen. De behandelruimtes en wachtruimte zijn met zorg ingericht om een prettige sfeer te creëren. Ook beschikt het centrum over een mooie presentatieruimte voor het geven van info-avonden en workshops.

Wij zoeken zelfstandig werkende therapeuten in de alternatieve, complementaire of paramedische hoek die behalve hun diploma beroepsopleiding ook zijn aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Heb je interesse of weet je iemand voor wie dit interessant is? Neem gerust contact op en stuur een mailtje naar Andrea van Bronkhorst, info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd