Presentatie-ruimte

Onze multifunctionele en sfeervolle bovenruimte is te huur voor bijeenkomsten, workshops en presentaties. Indien gewenst te huur met beamer en stoelen. Maar helemaal leeg kan uiteraard ook. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu ook Ayurvedische Massage

Wist je dat het vanaf nu mogelijk is om een Ayurvedische massage te krijgen bij ons? Onze yogadocente Margreet is namelijk ook geschoold tot Ayurvedisch masseur.

Ayurvedische massage is een vorm van oud-indiase massage.  In India wordt massage gezien als een belangrijk element in het zorgen voor en onderhouden van je lichaam, en wordt massage al op jonge leeftijd geleerd en toegepast.

Een behandeling is niet alleen heerlijk om te ondergaan. De massage activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem, en heeft tevens effect op de vitaliteit van lichaam en geest. Tijdens het masseren worden energiebanen en energiepunten meegenomen. De massage is niet therapeutisch, maar kan wel klachten verlichten. Ayurvedische massage wordt traditioneel gegeven op de grond op een dikke mat. Je lichaam blijft bedekt met uitzondering van het te masseren gedeelte. Er wordt gewerkt met verwarmde olie.

Je kunt deze massage boeken op zaterdagochtend. Neem voor een afspraak even contact met ons op

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb jij een passie voor je eigen vak, maar sta je ook open voor andere vormen van alternatieve/complementaire therapie? Lijkt het je leuk om te werken in een centrum waar meerdere disciplines samenkomen? Dan komen we graag met jou in contact.

Gezondheidscentrum van Bronkhorst in 2019 van start gegaan en biedt meerdere behandelvormen onder één dak. Gezond worden, gezond blijven, dat is het motto. Wij geloven dat we samen verder komen door elkaar te versterken en cliënten door te verwijzen indien nodig. Zodat het beste resultaat wordt bereikt voor de cliënt. Daarnaast denken wij dat, wanneer we gezamenlijk naar buiten treden, we zichtbaarder zijn voor een breder publiek. En daarmee ook zichtbaarder voor eventuele verwijzers zoals huisartsen en paramedici. Het centrum bevind zich in een mooi pand in het hart van het prachtige Gorssel, tussen Deventer en Zutphen. De behandelruimtes en wachtruimte zijn met zorg ingericht om een prettige sfeer te creëren. Ook beschikt het centrum over een mooie presentatieruimte voor het geven van info-avonden en workshops.

Wij zoeken zelfstandig werkende therapeuten in de alternatieve, complementaire of paramedische hoek die behalve hun diploma beroepsopleiding ook zijn aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Heb je interesse of weet je iemand voor wie dit interessant is? Neem gerust contact op en stuur een mailtje naar Andrea van Bronkhorst, info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd