0575 – 494588

   Tarieven:

 • Ik hanteer een uurprijs van 70,- euro. Bij elk consult wordt voorbereidingstijd en een deel uitwerktijd gerekend. 

 • Intake : 140,-
  ( 90 min. consult + 15 min. voorbereiding + 15 min. uitwerken)
 • Tweede consult : 105,-
  (60 min. consult + 15 min. voorbereiding + 15 min. uitwerken)
 • Vervolgconsult: 87,50
  (45 min. consult + 15 min. voorbereiding + 15 min. uitwerken)

Wat anderen zeggen  over Andrea

M. (28 jaar, vrouw)

Gedurende een lange periode heb ik aangemodderd met allerlei gezondheidsklachten en een burn-out. Van eczeem, schimmelinfecties, darmklachten tot vermoeidheid en migraine. Ik voelde dat ik de klachten van binnenuit, op een andere manier moest gaan aanpakken. Maar wist niet precies hóe. Ik zette de stap om Andrea mee te laten denken in mogelijkheden naar herstel. Een van de beste keuzes die ik maken kon. Andrea is professioneel, geduldig en gaf uitgebreid en helder antwoord op vragen die ik had. Ze stond echt naast me en we hebben samen onderzocht wat de beste stappen waren. Ik heb haar adviezen opgevolgd en naar mijn eigen gevoel geluisterd. Met als resultaat; alle klachten die ik had zijn verdwenen. Mocht ik ooit in de toekomst weer voelen dat er disbalans ontstaat, dan klop ik zonder enige twijfel weer bij Andrea aan. Nogmaals bedankt voor je geduld, meedenken en oprechte betrokkenheid!

W. (40 jr) vrouw

W. (40 jr.) vrouw

Na het stoppen met de pil 5 jaar geleden ben ik aan het aanmodderen geweest om mijn hormoonhuishouding weer op gang te krijgen. Ik kreeg steeds meer vage klachten er bij, onrust, pijnlijke borsten, duizeligheid aanvallen, moe, angst, lage weerstand enz. Volgens de huisarts was dit een voorstadium van de overgang. Dat wilde ik uiteraard niet horen op mijn 40e. 10 maanden geleden heb ik contact opgenomen met Andrea. Andrea heeft mij zo goed geholpen, eindelijk iemand die naar mij luisterde. Ik kreeg supplementen voorgeschreven en advies om mijn leefstijl aan te passen. De supplementen werden goed onderbouwd en als ik toch ergens tegen aan liep, dan werd dat direct opgelost door Andrea. Nu ben ik van de klachten af en daarmee ook van de supplementen af. Het voelt voor mij alsof we mijn proces samen hebben gedaan en daar ben ik Andrea dan ook zeer dankbaar voor.

W. 60 jr., vrouw

Na veel omzwervingen langs een homeopaat, osteopaat, fysiotherapie en chiropractor kwam ik bij Andrea terecht voor mijn vermoeidheidsklachten en chronische nek- en schouderklachten. 

Andrea biedt een gewillig oor, is helder in haar uitleg en probeert op basis van de informatie die zij krijgt te zoeken naar de beste supplementen voor je klachten. Ook adviseert zij welk voedingspatroon het beste bij je past. 

Alhoewel mijn klachten nog niet helemaal zijn verdwenen, voel ik dat we toch langzaam de goede kant op gaan. 

De deskundigheid van Andrea, de plezierige gesprekken en haar wijze van werken heb ik als zeer plezierig ervaren.

K. vrouw, 22 jr.

Ik ben naar Andrea gekomen omdat ik last had van een onverklaarbare vermoeidheid. De huisarts zei dat het met rust wel over zou gaan.

Toen ik in het begin bij haar kwam, voelde ik me flink beroerd. Nu een jaar later heeft zij mij enorm geholpen. Naast de vermoeidheid ben ik ook verder geholpen met mijn lichaam beter te maken, zelf op plekken waarvan ik niet wist dat het zoveel beter zou kunnen zijn. Ik heb goede en gemakkelijk bruikbare tips gekregen en ik wil Andrea daar enorm voor bedanken. Zij heeft mij met zoveel kracht en energie geholpen en was zo betrokken bij mijn herstelproces dat ik extra motivatie kreeg.

Andrea van Bronkhorst

Orthomoleculair therapeut

Ik ben Andrea van Bronkhorst, orthomoleculair therapeut. Het is mijn passie om anderen te helpen bij hun zoektocht naar gezondheid. De mens in zijn totaliteit staat daarbij centraal.

Na een aantal jaren in Amsterdam een eigen praktijk te hebben gehad, heb ik nu mijn droom waar kunnen maken door het openen van een gezondheidscentrum. Met de oprichting van dit centrum wil ik een diversiteit aan therapieën bieden, omdat ik geloof dat we samen tot een beter resultaat kunnen komen. Daarom sta ik ook graag in contact met andere behandelaars in de regio. 

Ik volgde mijn basis- en vervolgopleidingen Orthomoleculaire Geneeskunde bij Ortho Linea, CellCare en Evenwijs. Jaarlijks doe ik diverse na- en bijscholingen om mij verder te verdiepen en te specialiseren. Zo heb ik mij de laatste jaren vooral verdiept in chronische maag/darmklachten. Daarnaast beschik ik over een diploma Medische Basiskennis op HBO niveau. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG die de kwaliteit- en bij- en nascholingseisen van haar leden bewaakt. Daardoor worden mijn consulten vaak (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ook ben ik aangesloten bij de Stichting Alternatieve en Complementaire Gezondheidszorg (S.C.A.G.) welke je in kunt schakelen bij klachten of geschillen over de behandeling waar we samen niet uit komen.

HELAAS NEEM IK OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE CLIËNTEN AAN.

Je kunt terecht bij mijn collega Astrid den Drijver: www.voeljebeter.net

 Wat is orthomoleculaire therapie:

Heel in het kort is dat: het voorkomen, verlichten of verhelpen van klachten en ziektebeelden door middel van natuurlijke (vaak lichaamseigen) stoffen, in optimale hoeveelheden. Dat kunnen vitaminen en mineralen zijn, maar ook kruiden of enzymen.

Na een uitgebreide intake, krijg je een behandelplan op maat. Afgestemd op jouw situatie. Dit betreft voedings- en beweegadvies, aangevuld met suppletieadvies. Indien nodig wordt er aanvullend onderzoek gedaan zoals bloed- of ontlastingsonderzoek.

Orthomoleculaire therapie is inzetbaar en ondersteunend bij zeer uiteenlopende klachten. Te denken valt aan chronische, ‘vage’ klachten waar vaak nog geen oorzaak voor is gevonden, zoals:

 • vermoeidheid
 • hoofdpijn
 • buikpijn

Maar denk ook aan:

 • stress/burn-out
 • overgangsklachten
 • gewrichtsaandoeningen
 • chronische darmziekten
 • ADHD
 • migraine
 • etc.

Daarnaast werkt orthomoleculaire therapie preventief: een goede leefstijl en voedingsadviezen kunnen je helpen (nog) fitter en vitaal te worden en te blijven. Zo kunnen goede leef- en voedingsgewoonten bijvoorbeeld bijdragen aan het voorkomen van hart- en vaatziekten en Diabetes Type 2 (‘ouderdomssuiker’).

Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Het is een vorm van complementaire (aanvullende) geneeskunde en gaat doorgaans goed samen met andere vormen van geneeskunde, zowel regulier als alternatief. Twijfel je of orthomoleculaire therapie iets voor je is?
Neem gerust vrijblijvend contact op.

Bij darmklachten werkt Andrea volgens het Oerwijz darmherstelplan. Meer hierover lees je op www.vanjedarmklachtenaf.nl

Wil je weten hoe Andrea met je privacy omgaat? De privacyverklaring vind je onderaan in de footer van de site.

Andrea is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ‘Praktijk van Bronkhorst’ onder nummer 34380504.

MBOG keurmerk

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd