06 – 16 53 0994

   Tarieven:

 • 90 euro per consult (45 minuten)
 • Deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering
 • Geen verwijzing van de arts nodig

Patricia (37 jaar)

“Na vele slapeloze nachten door onze kleine meid, waren 2 bezoekjes aan Jan-Willem de oplossing. Hij is een fijn persoon voor ouder en kind. We voelden ons erg op ons gemak.”

– Patricia (37 jaar)

Jan (72 jaar)

“Jan-Willem neemt echt de tijd voor je en luistert naar je verhaal. Daarnaast weet hij goed wat hij doet en voelde ik me echt geholpen door hem”

– Jan (72 jaar)

Daniëlle (34 jaar)

“… Een hardnekkige hardloopblessure verdween als sneeuw voor de zon en ik heb zelfs pijnvrij een halve marathon kunnen rennen. …”

– Daniëlle (34 jaar)

Jan-Willem Klok

Osteopaat

Ik ben Jan-Willem Klok, osteopaat. De afgelopen 8 jaar heb ik in het mooie Zwitserland gewerkt en sinds februari 2024 werk ik in Gezondheidscentrum van Bronkhorst in Gorssel. Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak én oplossing van uw klacht.

Ik heb de voltijd opleiding Osteopathie gedaan in Gent. Later heb ik mijn opleiding aangevuld met de deeltijd master Pediatric Osteopathy in Antwerpen (kinderosteopathie). Daarnaast heb ik mij verdiept in manuele technieken en het aanpassen van leefstijl met betrekking tot het weefsel, zoals houding en ademhaling.

Klachten

Dat je met bijvoorbeeld rugklachten naar een osteopaat gaat, is voor de meeste mensen nog aannemelijk. Maar ook andere klachten, zoals hoofdpijn of buikpijn, kunnen voortkomen vanuit weefselveranderingen of spanning in het lichaam. Daarnaast kun je de mechanische eigenschappen (dit is de manier waarop je lichaam beweegt) een keer laten controleren zonder dat je klachten hebt, denk hierbij aan sporters, kinderen in de groei of na bijvoorbeeld een val.

Onderstaande lijst met mogelijke klachten is daarom niet volledig. Twijfelt u of osteopathie past bij uw klacht en/of wensen? Neem dan gerust contact met Klok Osteopathie op.

 • Rug en Nekklachten
 • Schouderklachten
 • Hoofdpijn
 • Bekkenpijn
 • Gewrichtspijn
 • Pijn in spieren of weefsel
 • Sportblessures
 • Buikklachten
 • Zwangerschapsklachten
 • Spanning gerelateerde klachten
 • Houding of ademhalingsproblemen

Voor meer informatie, kijk op de site van Klok Osteopathie.

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd