W. (40 jr.) vrouw

Na het stoppen met de pil 5 jaar geleden ben ik aan het aanmodderen geweest om mijn hormoonhuishouding weer op gang te krijgen. Ik kreeg steeds meer vage klachten er bij, onrust, pijnlijke borsten, duizeligheid aanvallen, moe, angst, lage weerstand enz. Volgens de huisarts was dit een voorstadium van de overgang. Dat wilde ik uiteraard niet horen op mijn 40e. 10 maanden geleden heb ik contact opgenomen met Andrea. Andrea heeft mij zo goed geholpen, eindelijk iemand die naar mij luisterde. Ik kreeg supplementen voorgeschreven en advies om mijn leefstijl aan te passen. De supplementen werden goed onderbouwd en als ik toch ergens tegen aan liep, dan werd dat direct opgelost door Andrea. Nu ben ik van de klachten af en daarmee ook van de supplementen af. Het voelt voor mij alsof we mijn proces samen hebben gedaan en daar ben ik Andrea dan ook zeer dankbaar voor.