0575 – 494588

Rooster

 Maandag

  • 19.30 – 20.30
  • 20.45 – 21.45 (mannengroep*)

Dinsdag

  • 19.45 – 20.45
  • 21.00 – 22.00

Zaterdag

  • 10.00 – 11.00

*De overige lessen zijn gemengd

Yoga

Binnenkort gaan we bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst van start met Hatha yoga lessen. Op dit moment zijn er strenge maatregelen van kracht in verband met het corona-virus, waardoor het aanbieden van yogalessen in groepsverband niet mogelijk is. Het is daarom even afwachten wanneer we exact kunnen beginnen. We volgen daarvoor de richtlijnen van het RIVM.

Bij Hatha Yoga wordt er gewerkt met authentieke yoga houdingen. Tijdens de lessen, die een uur duren, worden verschillende houdingen gedaan en soms een ademhalingsoefening. Er wordt niet met mantra’s of klankschalen gewerkt. De lessen zijn geschikt voor elk niveau en ook zeker voor beginners. Daarnaast zijn de lessen geschikt voor mensen met spanningsklachten in de nek, schouders en rug.

Moet je lening zijn voor yoga? Zeker niet. Het doel van yoga is om je vitaliteit te behouden en diepe ontspanning te bereiken. Het doel is niet om je in een voor jou onmogelijke houding te persen. De poses hoeven er ook niet bij iedereen hetzelfde uit te zien. Iedereen zoekt naar zijn eigen plaats binnen een pose. Zo groei je in een pose en zul je zien dat je op termijn soepeler wordt. Het is vooral belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam.

Een speciale mannengroep? Ja inderdaad. Onze yogalessen zijn gemengd. Maar dat er in de praktijk vooral vrouwen komen vindt niet iedere man prettig. Daarom hebben we ook een groep voor mannen en die wordt natuurlijk ook gegeven door een man. Uiteraard ben je als man ook gewoon welkom in één van de andere lessen.

 

Tarief: 37,50 per maand (1x per week les)

Je kunt je opgeven voor de yogalessen door ons een mailtje te sturen. 

 

Heb jij nog vragen over de yogalessen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

Bezoekadres
Hoofdstraat 69
7213 CS  Gorssel
0575 - 494 588
info@gezondheidscentrumvanbronkhorst.nl 

Blijf geïnformeerd